Klubbshop

Klubbförmåner

Som medlem i Vänersborgs taekwondo Yoksa har du 20% rabatt på hela sortimentet hos way2win.se. Där hittar du det mesta du behöver, t.ex. dräkt, skydd, klubbkläder m.m. Rabattkoden som du skriver in i varukorgen får du av din tränare.

Flügger färg ger dig som medlem 20% rabatt på deras sortiment. Och när du handlar på medlemskontot, genererar det en “återbäring” till klubben, så ju mer man handlar desto mer går tillbaka till klubben. Bra va? Det är bara att tala om i kassan på Flügger färg att du är medlem i Yoksa. Vill du läsa mer om Flügger och deras sortiment, se www.flugger.se, eller besök butiken på Brogatan 5, Vänersborg (nedanför Dalbobron). Vill du läsa mer om hur medlemskontot fungerar, se Detta ar Flügger Andelen (flugger.se)

Vi hjälps också åt att sälja Idrottsrabatten, som man betalar samtidigt med sin medlemsavgift och häftena hämtas på klubben. Varje medlem “får” 2st häften var, som man sedan kan välja att sälja vidare. All förtjänst går till klubbkassan för investering av nya träningsredskap, medlemsaktiviteter, tävlingsavgifter, utbildningar för tränare m.m.

Vi har också tagit fram klubbprodukter – mössor, nyckelband, ryggsäck och en tygkasse. Dessa finns att köpa på klubben. Allt överskott går till klubbkassan för investering av nya träningsredskap, medlemsaktiviteter, tävlingsavgifter, utbildningar för tränare m.m.