Terminstart

Hej!

Måndagen den 22 augusti startar vi träningsverksamheten igen. Vi hälsar med glädje alla nya och gamla medlemmar varmt välkomna!

Här hos Yoksa är alla välkomna, ingen ska komma i skymundan utan alla ska utvecklas individuellt men också tillsammans. Därför har vi i höst valt att dela upp grupperna något.

Kadetter (åldersgrupp 11-14) och vuxna (15 år och uppåt) kommer en gång i veckan att delas upp i två olika grupper; nybörjare och avancerat. De som är nybörjare är de som har vitt bälte upp till grönt och de avancerade är från blått till svart. Prata gärna med din tränare om du är osäker på vilken grupp du tillhör. Ni som är kadetter har därför fått ändrade träningsdagar!

Vi på Yoksa är riktigt duktiga på Poomsae, Här tillhör vi Norden toppen. Du som vill utveckla din Poomsae ta chansen och träna med David på onsdag kvällarna.  Nej, du behöver inte vara svartbältare för denna träning men det är viktigt att du har ett driv på att utveckla din poomsea. Inte heller behöver du tävla, men visst tycker vi det är fantastisk kul om du vill pröva på eller fortsätta din tävlingskarriär.

När det gäller Kyorugi (Fight) så hoppas vi kunna bygga på den inriktningen under hösten. Vi är inte riktigt där än utan återkommer när vi kan få ihop en träningsgrupp med fokusområde Kyorugi.

I höst startar även ett nytt special pass på söndagar för de över 15 år som vill motionsträna Taekwondo. Här kommer vi träna smidighet, kroppsstyrka och balans. Självklart kan du träna på söndagar och även träna i ordinarie vuxenpass eller bara vara med på söndagspasset.

Den 10 december är det SM i Trollhättan. Vi har några utövare som kommer att tävla främst i poomsae. Det är en fantastisk chans att få inspiration för dig som funderar på att börja tävla och få se hur en tävling går till. Vi hoppas att vi kan bli ett stort härligt gäng som hejar på våra tävlanden gemensamt som en klubb och vara tillsammans och känna samhörigheten.

Graderingen kommer att hållas helgen den 17-18 december. Det är bra att ni som vill gradera redan bokar in den helgen. Vi kommer återkomma senare med tider för respektive grupp.

Vi har ett gäng fantastiska tränare med stor erfarenhet bakom sig och vi kommer under hösten få nya tränare som har en gedigen erfarenhet.  Visst känns det spännande. Det känns otroligt förmånligt att vi, Yoksa, har tränare som tävlat i landslaget. Du får lära dig Taekwondo med de som har tävlat på högsta nivå och som brinner för Taekwondos filosofi; humanitet, rättvisa, moral, vishet och där igenom hjälpa till att bygga en fredligare värld.

Vårt mål är att Yoksa ska vara en stor varm familj som vill varandras bästa.

 

Välkomna till hösten 2022!!

Yoksa ledningsgrupp

 

   

Måndag

 

Tisdag

 

Onsdag

 

Torsdag

 

Fre

 

Lör

 

Söndag

Kl 17-1745             4-7 år

Tränare: Smilla

KL 18-19   8-10 år

Tränare: Thomas

  8-10 år

Tränare: Thomas, Lisa, Stefan

    Motions Taekwondo

Tränare: Angela

Kl 19-20 Helgrupp 11-14 år

Tränare: Lisa, Stefan, Robban

Vuxengrupp nybörjare

Tränare: Thomas

  11-14 år nybörjare

Tränare: Robban

     
KL 1915-2015     11-14 år Avancerade

Tränare: David

       
Kl 20-21   Vuxengrupp avancerade

Tränade: Rulle

  Hel vuxengrupp

Tränare: Robban

     
Kl 2015-     Pomsae

Tränare: David

       

 

 

 

 


Från Vänersborgs Taekwondo Yoksawww.sportadmin.se – Föreningens bästa vän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.