Information från tränarna

Först vill vi börja med att tacka alla underbara elever som kommer på träningarna, vi förstår att det är svårt att hålla fokus och motivation på topp i dessa tider!

Ibland blir det fel…

när vi  anpassa verksamheten utefter corona situationen , så har vi tränare ibland missat kalla till träningarna eller ibland missat gå ut med information om inställda träningar i god tid.

Vi är medvetna om…

att det finns saker som kan göras bättre, men har prioriterat att hålla igång verksamheten, så hoppas ni har haft överseende med detta.

Att vara medveten om bristerna och lära sig av dem…

som ett första steg kommer nu ett förtydligande som vi hoppas ska kunna vara till hjälp och stöd vid träningsrelaterade frågor.

SKOLLOV OCH RÖDA DAGAR 

då vi tränare behöver tid för egen träning ibland så har vi bestämt at loven och röda dagar är fria från vanliga träningar. Detta gör att vi har möjligheten att träna själva…

Att träna på klubben…

innebär att du som elev respekterar alla på klubben, att du som elev motverkar mobbing och försöker vara en bra kompis, att du som elev kommer i tid till din träning och har en hel och ren dräkt på dig ser vi som självklart!

Graderingar är en möjlighet…

och att gradera det kan man göra 1 gång per termin, OM tränaren för passet säger att du är redo

Att kunna ha roligt och utvecklas

som elev på klubben ska du tycka att det är roligt att träna samtidigt som det utvecklar dig, har du några bra förslag på aktiviteter som vi kan göra för att stärka gemenskapen tveka inte att höra av dig till oss.

Mvh Alla tränare i TeamYoksa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.