Taekwondo

Vänersborgs Taekwondoklubb

Välkommen till en kampsportsförening som verkar för mångfald, individens utveckling, gemenskap och att alla ska få vara med!

 

_MG_4275-Redigerad

Vänersborgs Taekwondoklubb har i sin utformning varit aktiva sedan sent 80-tal och genom åren haft en rad välmeriterade medlemmar ända upp till landslagsnivå. Bland oss finns både utövare och ledare som bidragit till den Svenska Taekwondons utveckling genom åren.

Huvudmålet i föreningen är inte elitidrott, men vi tror att med en gemenskap och glädje i träningen och en positiv anda i klubben så kommer resultaten i form av motiverade utövare på alla nivåer!

Vi har en stark ungdomsverksamhet och vi jobbar aktivt för att rekrytera ungdomar till våra träningar. Engagerade ledare och en stark klubbanda gör att våra ungdomar trivs i klubben!

Vi satsar på mångfald! Under åren som gått har vi sett att intresset för kampsport ökat i samhället och utbudet i Sverige är att anse som näst intill komplett. Även om vår stora passion för Taekwondo är påtaglig, så har även vår nyfikenhet tagit oss utanför den egna sfären, och det har resulterat i att vi idag även har Hapkido inom föreningen!

Välkommen till oss i Vänersborg! Mer info hittar ni här på hemsidan under respektive sida, och undrar ni något som ni inte får svar på här – tveka inte att höra av er för att få svar på era frågor!

Väl mött i Vänersborg!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.