Börja Träna

Taekwondo är för alla!

Hos oss försöker vi lägga upp träningen efter individens förutsättningar & behov. Man behöver inga förkunskaper och det spelar ingen roll om du är stel, vig, gammal, ung, stark eller svag. Träning ger färdighet… ”Varje resa börjar med ett steg”
Vi bedriver träning för människor i alla åldrar från 4 år. Taekwondoträning är en bred träningsform som gynnar alla sinnen. Vare sig det är för motion, självförsvar, kamp, mönster eller gemenskap – Hos oss finns något för alla!
Vi har också en seriös tävlingsverksamhet som resulterat i imponerande meriter hos våra utövare, men tävling är helt frivillig i vår klubb. Vi åker regelbundet på tävlingar både för nybörjare och avancerade i såväl Kamp som Mönster!

Välkommen till oss i Vänersborg!

Stefan_Roger

2 kommentarer

 1. Gaelan

  Hej!
  Jag heter Gaelan.
  Jag vill ha träna med er?
  Jag hade spelat i mitt hemland hade svart bälte hade några deblom vill börjar träna igen!
  Jag är 18 år nu.

 2. Anders Ohlson

  Hej!

  Jag pratade med Roger på telefon härom dagen om att min son ville prova på att träna Taekwondo. Jag blev uppmanad att skriva här. Han heter Eliot och är 6 år. Jag fick reda på att man kunde prova på v. 5,6 och 7 och att han skulle passa i gruppen 5-7 år.

  Vänliga hälsningar
  Anders Ohlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>